ce facem

Transformăm acțiunile pentru combaterea schimbărilor climatice în oportunități de afaceri pe termen lung pentru companii prin crearea de proiecte de compensare a emisiilor de carbon de înaltă calitate și unice.

ce facem

acțiune climatică

CARBONOFF este un concept care se concentrează pe investiții în capitalul natural prin dezvoltarea de proiecte de carbon forestier în România. Aceste proiecte sunt concepute pentru a îndeplini cele mai înalte standarde și metodologii industriale stabilite de Programul Verified Carbon Standard (VCS), asigurându-se că creditele de carbon generate sunt de cea mai înaltă calitate și au un impact real și măsurabil asupra mediului înconjurător.

Prin intermediul acestor proiecte de carbon forestier, suntem capabili să ajutăm corporațiile să își atingă obiectivele lor de Mediu, Social și Guvernanță (ESG). Prin achiziționarea acestor credite de carbon verificate de calitate superioară, corporațiile pot compensa emisiile lor de carbon și pot sprijini inițiative de dezvoltare durabilă. Investiția noastră în capitalul natural aduce numeroase beneficii comunităților locale, inclusiv crearea de locuri de muncă și protecția resurselor naturale.

Domeniul nostru de acțiune se bazează pe o abordare cuprinzătoare care nu ia în considerare doar sechestrarea carbonului, ci și serviciile mai largi oferite de ecosistemele forestiere. Aceste proiecte își propun să creeze un impact pozitiv asupra mediului și să promoveze dezvoltarea durabilă prin includerea comunităților locale în procesul de planificare și implementare. Proiectele sunt, de asemenea, supuse monitorizării și raportării continue pentru a îndeplini cele mai înalte standarde industriale și să ofere beneficiile așteptate atât mediului, cât și comunităților locale.

înrolarea proprietarilor de păduri

Proiectele de carbon forestier ale CARBONOFF în România oferă o oportunitate unică proprietarilor de păduri private de a genera venituri în timp ce contribuie la obiectivul global de reducere a emisiilor de carbon. Prin înrolarea în programul nostru, proprietarii de păduri pot primi plăți pentru sechestrarea carbonului realizată de pădurile lor și pot contribui la protejarea naturii. Programul nostru este inclusiv și accesibil, oferind suport și îndrumare pe tot parcursul procesului, pentru a asigura beneficii maxime pentru proprietarii de păduri înscriși.

learning hub

Am dezvoltat un program de învățare cuprinzător pentru persoanele care doresc să-și aprofundeze înțelegerea acțiunilor privind schimbările climatice și industria pieței voluntare a carbonului. Programul nostru este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a naviga eficient în lumea complexă a compensării emisiilor de carbon și pentru a înțelege cum să acționeze în vederea diminuării schimbărilor climatice.

Programul nostru de învățare acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv știința schimbărilor climatice, aspectele de bază ale industriei pieței voluntare a carbonului și rolul proiectelor de carbon forestier în reducerea emisiilor de carbon. Participanții vor dobândi, de asemenea, o înțelegere mai profundă a beneficiilor de mediu, sociale și economice ale compensării emisiilor de carbon și a modului în care contribuie la dezvoltarea durabilă.