compensarea emisiilor de carbon

Reducerea emisiilor, atingerea obiectivelor ESG: Soluții corporative pentru compensarea emisiilor de carbon

reducerea emisiilor
de carbon

În calitate de corporație angajată să promoveze sustenabilitatea și să aibă un impact pozitiv asupra mediului, este posibil să cauți soluții inovatoare pentru a-ți reduce amprenta de carbon și pentru a atinge obiectivele ESG. La CARBONOFF, oferim o soluție dovedită: achiziționarea de credite de carbon de înaltă calitate din proiectul nostru de carbon forestier Silvador Climate Action. Cu îndrumarea și expertiza noastră și credite de carbon de încredere, poți compensa emisiile și îți poți demonstra angajamentul față de sustenabilitate, sporindu-ți în același timp reputația de cetățean corporativ responsabil. Alătură-te inițiativei noastre și împreună ducem eforturile de sustenabilitate la următorul nivel și contribuim la un viitor mai durabil.

CARBONOFF inspiră schimbare

CARBONOFF evoluează constant pentru a răspunde cererii tot mai mari de soluții eficiente și durabile în ceea ce privește schimbările climatice. Viziunea noastră pentru viitor include extinderea portofoliului nostru de proiecte de carbon bazate pe surse naturale, crearea de noi parteneriate cu corporații angajate în sustenabilitate și aducerea unui impact și mai mare în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Prin abordarea noastră inovatoare a proiectelor de carbon forestier, suntem capabili să oferim o propunere de valoare unică corporațiilor care doresc să-și compenseze emisiile. Proiectele noastre oferă o soluție rentabilă și durabilă pentru a îndeplini obiectivele de neutralitate a emisiilor de carbon și a le atinge pe cele de sustenabilitate. Ne angajăm să creăm parteneriate de lungă durată cu clienții noștri pentru a continua să le satisfacem nevoile și să le depășim așteptările.

Pe măsură ce extindem portofoliul nostru de proiecte bazate pe natură pentru compensarea emisiilor de carbon, explorăm noi tehnologii și inovații pentru a crește sechestrarea carbonului și a reduce emisiile de gaze cu efect de seră. De asemenea, explorăm noi oportunități de a colabora cu partenerii și părțile interesate pentru a crea un impact semnificativ și a genera schimbări pozitive.

Suntem încrezători că mai mulți proprietari privați de păduri vor vedea beneficiile parteneriatului cu noi. Prin parteneriatele noastre, oferim proprietarilor de păduri un nou flux de venituri, promovând în același timp practicile forestiere sustenabile și protejând ecosistemele valoroase.

reducerea emisiilor de carbon prin proiectul Silvador Climate Action

Silvador Climate Action, o colaborare între fondatorii companiei noastre Silvador Company SRL și Forest Capital SRL, deține terenuri forestiere private în România și a condus un proiect de pionierat de credite de carbon forestier pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră prin conservarea pădurilor deținute privat. Acest proiect este o piatră de temelie a inițiativei noastre mai ample, CARBONOFF, și este implementat în conformitate cu Verified Carbon Standard (VCS) VM0012 – Improved Forest Management in Temperate and Boreal Forests (LtPF), metodologia v1.2.

Silvador se angajează să protejeze pădurile semnificative din punct de vedere cultural și ecologic de pe terenuri proprietate privată din județele Argeș, Buzău, Dâmbovița, Prahova și Teleorman, din România. Echipa noastră va realiza acest lucru prin implementarea unui proiect IFM care vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) prin amânarea exploatării lemnului și a altor operațiuni legate de silvicultură. De asemenea, vom converti pădurile industriale în păduri protejate, vom crește retenția de carbon și vom evita viitoarele emisii de GES din operațiunile de tăiere, totul în numele protejării mediului și al promovării practicilor forestiere sustenabile.

obiective de dezvoltare durabilă

Proiectul nostru de carbon forestier nu se angajează doar în atenuarea schimbărilor climatice prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, ci și în dezvoltarea sustenabilă. Atât cu certificarea SDVISta, cât și VCS, proiectul nostru este eligibil pentru a atinge mai multe Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD). Prin promovarea practicilor forestiere sustenabile și protejarea pădurilor semnificative din punct de vedere cultural și ecologic, ne propunem să avem un impact pozitiv asupra mediului, societății și economiei. Fii parte din crearea unui viitor sustenabil pentru toți.

Alătură-te în lupta împotriva schimbărilor climatice și redu amprenta de carbon prin achiziționarea de credite de carbon de la Silvador Climate Action. Proiectul nostru de carbon forestier oferă o modalitate tangibilă de a contribui la un viitor mai sustenabil, promovând în același timp practicile forestiere durabile și atingerea obiectivelor de sustenabilitate. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre cum poți avea un impact pozitiv asupra mediului și să îți demonstrezi responsabilitatea față de mediu.

impact

0
ha
de pădure
0
tone
de CO2 eliminat
0
gratuită
înrolate
0
VCU
estimat

arbori din lemn de esență tare: superstaruri ale stocării de carbon

Silvador Climate Action este un proiect de carbon forestier care utilizează specii de arbori din lemn de esență tare pentru a maximiza captarea carbonului și a atenua efectele schimbărilor climatice. În calitate de proprietari de păduri private din România, ne-am dezvoltat proiectul în jurul a trei specii principale de arbori: stejar, fag și carpen. Aceste specii sunt cunoscute pentru structura lor de lemn de înaltă densitate, care le permite să stocheze mai mult carbon pe unitate de volum și pentru durata de viață mai lungă, ceea ce le permite să capteze carbonul pe o perioadă mai mare de timp.

Cele trei specii principale de arbori utilizate în Silvador Climate Action sunt stejarul, fagul și carpenul. Aceste specii sunt lemn de esență tare, ceea ce înseamnă că au o structură de lemn mai densă decât speciile de rășinoase. Această densitate le permite să stocheze mai mult carbon pe unitate de volum, făcându-le ideale pentru captarea carbonului. În plus, aceste specii de lemn de esență tare au durate de viață mai lungi decât rășinoasele, permițându-le să continue să capteze carbonul pe o durată mai mare de timp.

Stejarii se remarcă în mod deosebit prin capacitatea lor de stocare a carbonului, deoarece sunt capabili să îl stocheze în lemn, rădăcini și frunze. Fagii, pe de altă parte, au o coroană densă care poate oferi o cantitate semnificativă de umbră, reducând cantitatea de carbon eliberată în atmosferă prin fotosinteză. Carpenii au o structură unică ce le permite să stocheze mai mult carbon decât alte specii de lemn de esență tare de dimensiuni similare.

lasă-ți amprenta asupra mediului: numește o pădure din cadrul Silvador Climate Action

Silvador Climate Action, o parte a conceptului CARBONOFF, oferă companiilor posibilitatea de a denumi una dintre pădurile noastre după brandul lor atunci când achiziționează credite de carbon sau devin partener. Această oportunitate unică de branding evidențiază angajamentul unei companii față de sustenabilitate și creează o conexiune tangibilă cu mediul înconjurător. Este o modalitate puternică de a promova practicile forestiere sustenabile, de a atenua schimbările climatice și de a atinge obiectivele durabile.

Numirea unei păduri după o companie nu este doar o oportunitate de branding, dar creează și o legătură tangibilă între o companie și mediu. Prin sprijinirea unui proiect de carbon forestier, companiile contribuie la conservarea și protejarea resurselor naturale, promovând practicile forestiere sustenabile și atenuând efectele schimbărilor climatice. Numirea unei păduri după o companie este o modalitate puternică de a demonstra acest angajament și de a crea o moștenire de durată.